20/06

ПИЛОТ ТРАВЕЛ СКОПЈЕ

Ca666pture

Т.А. ПИЛОТ ТРАВЕЛ СКОПЈЕ

Поволност: Одобрува попуст од 5% за плаќање во готово

 • Локација: ул.Мито Хаџивасилев Јасмин бб
 • Телефон за контакт: +389 (2) 32 31 446
   • +389 (2) 32 31 556
   • +389 (2) 32 16 836
   • +389 75 33 07 99
   • +389 75 24 23 05

http://www.pilottravel.com.mk/