Новости за ФДИКаталог од претстојниот Конгрес во Мадрид 2017

Конгрес на ФДИ во Мадрид 2017

ФДИ ја започна кампањата за Светско орално здравје 23.03.2017 година. Кампањата ќе се одвива под мото „Да живее устата паметно„. Фокусот на кампањата ќе е на начини на одржување и заштита на оралното здравје во текот на животот.