Контакт

 

11751064_10205962091784166_798919401_n

Претседател на комората

Д-р. Маријан Денковски

marijan_denkovski@yahoo.com


Служба

Ивана Несторовска      078/213-641

ivana@stomatoloskakomora.org

Флорентина Кајоли     078/299-754

florentina@stomatoloskakomora.org

Ана Чаушевска              071/219-201

ana@stomatoloskakomora.org

Јасминка Јанева           078/219-939

jasminka@stomatoloskakomora.org

 

Адреса
ул. “Антон Попов” бр.1 влез.4 спрат.1 стан.5

Банка
Комерцијална Банка АД
ж-сметка: 300000000477179 

Контакт тел.

02 3246 852

skm@stomatoloskakomora.org

Работното време

Од понеделник до петок од 8:00 – 16:00

Контакт

Име и Презиме (задолжително)

Емаил (задолжително)

Тема

Порака