23/03
Записник од конститутивна седница (23.03.2014)

Записник од конститутивна седница (23.03.2014)

Записник од конститутивна седница на Стоматолошка комора на Македонија одржана на ден 23.03.2014 Собраниската седница ја отвори д-р Патар Чакар, како еден од потписниците на иницијативата за свикување на седницата кој го повика најстариот член од новиот собраниски состав, д-р Владо Блажиќ – делегат од Регионален одбор од Битола, да ја отпочне седницата. Доктор Блажиќ, […]

Прочитај Повеќе