18/10
ПСС

ПСС

Одобрува плаќање на 6 рати. Висината на ратата не треба да изнесува помалку од 1/3 од месечната плата ПСС изјава ПСС потврда

Прочитај Повеќе
18/10
Ремедика

Ремедика

Одобрува попуст од 10% за плаќање во готово за вредност на услугата повисока од 2.000,00 ЕУР и плаќање на 12 рати без камата. Висината на ратата не треба да изнесува помалку од 3.000,00 денари ремедика изјава ремедика потврда

Прочитај Повеќе
18/10
Младинска книга

Младинска книга

Одобрува попуст од 10% за плаќање во готово и плаќање на 6 рати без камата. Висината на ратата не треба да изнесува помалку од 620,00 денари. младинска книга изјава младинска книга потврда

Прочитај Повеќе
18/10
Клик

Клик

Одобрува 10% попуст

Прочитај Повеќе
18/10
Мулти импекс

Мулти импекс

Одобрува попуст од 10%

Прочитај Повеќе
18/10
Карате клуб Скопје

Карате клуб Скопје

Одобрува 30% попуст

Прочитај Повеќе
20/09
АЛФА БАНКА

АЛФА БАНКА

Прочитај Повеќе
20/06
ПИЛОТ ТРАВЕЛ СКОПЈЕ

ПИЛОТ ТРАВЕЛ СКОПЈЕ

Т.А. ПИЛОТ ТРАВЕЛ СКОПЈЕ Поволност: Одобрува попуст од 5% за плаќање во готово Локација: ул.Мито Хаџивасилев Јасмин бб Телефон за контакт: +389 (2) 32 31 446 +389 (2) 32 31 556 +389 (2) 32 16 836 +389 75 33 07 99 +389 75 24 23 05 http://www.pilottravel.com.mk/

Прочитај Повеќе
20/02
ОСТАНАТИ ПОПУСТИ

ОСТАНАТИ ПОПУСТИ

РЕСТОРАН ДА ВИНЧИ ФОЛИ ПЛАСТ КОМЕРЦ БИТОЛА АВТО СЕРВИС АГРОН БИТОЛА ФИТНЕС СТУДИО ТРИНИТИ РЕСТОРАН ДВА ЕЛЕНА МУЛТИ ИМПЕКС ДООЕЛ РЕСТОРАН МАКЕДОНСКА КУЌА – КАЈ ЕНАЦОТ КОЗМЕТИЧКИ САЛОН ФИНА ЗИС БИЛДИНГ ФУРНА МАТЕВСКИ ГУШЕВСКИ КОМПАНИ БУТИК БЕЛЛА ЦЕРТУС АД

Прочитај Повеќе