19/11
ЗИС БИЛДИНГ

ЗИС БИЛДИНГ

ЗИС БИЛДИНГ Поволност: Одобрува попуст од 30% за плаќање во готово Град: КАВАДАРЦИ Телефон: 072/218-677

Прочитај Повеќе
19/11
КОЗМЕТИЧКИ САЛОН ФИНА

КОЗМЕТИЧКИ САЛОН ФИНА

КОЗМЕТИЧКИ САЛОН ФИНА Поволност: Одобрува попуст од 10% за плаќање во готово Град: БИТОЛА

Прочитај Повеќе
19/11
РЕСТОРАН МАКЕДОНСКА КУЌА – КАЈ ЕНАЦОТ

РЕСТОРАН МАКЕДОНСКА КУЌА – КАЈ ЕНАЦОТ

РЕСТОРАН МАКЕДОНСКА КУЌА – КАЈ ЕНАЦОТ Поволност: Одобрува попуст од 10% за плаќање во готово Телефон: 043/552770; моб. 071/324067 Адреса: 7. Септември бр. 52 Град: КАВАДАРЦИ

Прочитај Повеќе
19/11
МУЛТИ ИМПЕКС ДООЕЛ

МУЛТИ ИМПЕКС ДООЕЛ

Друштво за консалтинг и деловни услуги – Битола Поволност: Одобрува попуст од 10% за плаќање во готово Локација: ул.Ленинова бр. 38 Битола Телефон за контакт: ++389 47 228067

Прочитај Повеќе
20/10
РЕСТОРАН ДВА ЕЛЕНА

РЕСТОРАН ДВА ЕЛЕНА

РЕСТОРАН ДВА ЕЛЕНА Поволност: Одобрува попуст од 10% за плаќање во готово Локација: ул.Загребска бр. 31 Скопје Телефон за контакт: 070 54 51 58

Прочитај Повеќе
20/10
ФИТНЕС СТУДИО ТРИНИТИ

ФИТНЕС СТУДИО ТРИНИТИ

ФИТНЕС СТУДИО ТРИНИТИ Поволност: Одобрува попуст од 10% за плаќање во готово Локација: ул.20 Октомври бр. 8 Скопје Телефон за контакт: 075 338 132; 078 736 027 https://www.facebook.com/Trinity-954358417911462/

Прочитај Повеќе
20/10
АВТО СЕРВИС АГРОН БИТОЛА

АВТО СЕРВИС АГРОН БИТОЛА

АВТО СЕРВИС АГРОН БИТОЛА Поволност: Одобрува попуст од 10% за плаќање во готово

Прочитај Повеќе
20/10
ФОЛИ ПЛАСТ КОМЕРЦ БИТОЛА

ФОЛИ ПЛАСТ КОМЕРЦ БИТОЛА

ФОЛИ ПЛАСТ КОМЕРЦ БИТОЛА   Дејности: санитарии, пластика – трговија со готови производи, пластика – пластични производи, подови – материјали Поволност: Одобрува попуст од 10% за плаќање во готово Локација: ул.Стив Наумов бр. 7 Битола Телефон за контакт: 078 34 55 72  

Прочитај Повеќе
20/10
РЕСТОРАН ДА ВИНЧИ

РЕСТОРАН ДА ВИНЧИ

РЕСТОРАН ДА ВИНЧИ   Поволност: Одобрува попуст од 10% за плаќање во готово Локација: ул.Благој Ѓорев бр. 99 велес Телефон за контакт: 071 304 111

Прочитај Повеќе
11/09
Уметност и технологија во стоматологијата

Уметност и технологија во стоматологијата

  8-Меѓународен конгрес на нови технологии во стоматологијата под наслов “Уметност и технологија во стоматологијата” Датум на одржување – 24.10.2015 (Дом на медицина/ Љубљана) -Организатор – Лекарска комора на Словенија (Сектор за стоматологија) -Коорганизатори – Стоматолошка комора на Македонија, Хрватска комора по дентална медицина и Стоматолошка комора ФБИХ Бодови – 10 бода за пасивно учество […]

Прочитај Повеќе